Cultuur

KINDEST TOGETHER

Binnen Regardz Hospitality Group willen we eigenlijk nooit meer nee zeggen. Zelfs voor de meest onmogelijke wens is er altijd een ‘Ja’. Wij vinden graag de oplossing. Deze bijzondere (nooit meer neen) service vraagt natuurlijk om bijzondere medewerkers. Medewerkers die deze service begrijpen, omarmen en uitdragen. Medewerkers die met hun houding en gedrag elke dag weer het verschil maken voor onze gasten en klanten. “WOW, dat heb ik nog niet vaak meegemaakt!” Dat is de uitspraak die we nastreven.

Kindest Together is de naam van deze bijzondere service. Kindest Together is onze ambitie en inspiratie om het aardigste bedrijf van Nederland te worden. Want oprechte aardigheid wordt ervaren als de ultieme service. Een gast of klant hoeft bij ons nooit om een service te vragen. Het is er. We willen onze gasten en klanten telkens een stap voor zijn. Door deze bijzondere service komen mensen graag terug en creëren we langdurige relaties. We noemen het ook wel Hartverwarmende Hospitality.

Stel je voor dat onze gasten bij vertrek zich alweer direct verheugen op het weerzien. Dat ze zich door jou bij ons uitermate thuis voelen. Thuis, vertrouwd, jezelf kunnen zijn. Zoals je dat kunt met je beste vrienden. Warm, gastvrij en vriendelijk vanaf de eerste ontmoeting. En alle keren die volgen. Dat doet wat met je. Wij vinden het belangrijk om aardig gevonden te worden. Er zijn zeven stappen die samen zorgen voor ‘Hartverwarmende Hospitality’.

Het aardigste bedrijf van Nederland

Regardz Hospitality Group is het aardigste bedrijf van Nederland, the Kindest. Zoals blijkt uit onze geschiedenis ligt hier al vanaf het begin de focus op. Het aardigste bedrijf van Nederland worden en blijven kan vanzelfsprekend alleen met de aardigste medewerkers. Aardige medewerkers hebben het hart op de juiste plaats en zijn niet alleen aardig voor gasten en klanten, maar ook voor elkaar. Hierdoor zijn er op alle locaties hechte teams ontstaan, teams van collega’s die elkaar helpen, ondersteunen, voor elkaar klaarstaan en om elkaar geven. Ongeacht hun positie, functie, afdeling of taken. Een team dat achter elkaar staat en naar elkaar luistert. Dit zorgt voor een prettige, sfeervolle werkomgeving en een informele setting. Door veel vrijheid te creëren voor medewerkers kunnen zij hun creatieve geest helemaal loslaten. Hierbij kan je denken aan medewerkers die hun eigen draai mogen geven aan de invulling en aankleding van een event en het experimenteren met nieuwe ideeën. Medewerkers die mogelijkheden hebben om de gastbeleving naar een nog hoger niveau te brengen zijn van harte welkom om deze te delen. Medewerkers die op een grappige manier een collega willen verrassen. Klein of groot, tastbaar of abstract, toepasbaar op één enkele locatie of Regardz in haar geheel. We inspireren elkaar hiermee op dagelijkse basis.

‘Kindest Service’ medewerker verkiezing

Elk jaar heeft Regardz Hospitality Group de verkiezing voor de ‘Kindest Service’ medewerker. Een soort ‘medewerker van het jaar’,  voor de aardigste collega. Alle medewerkers geven van hun locatie een eerste en tweede keuze door, waar een locatiewinnaar uit komt. Iedereen kan deze locatietitel winnen, ongeacht functie, afdeling of lengte van dienstverband. Uit de locatiewinnaars wordt tijdens de finale de ‘Kindest Service’ medewerker gekozen, die een jaar lang deze titel mag dragen.

A Great Place to Work 

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur is Regardz Hospitality Group in 2020 gecertificeerd tot Great Place to Work. De certificering is een grote erkenning van goed werkgeverschap op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. De certificering tot Great Place to Work onderstreept ons belang en beleid om van Regardz Hospitality Group een ‘aardig’ bedrijf te maken met en voor elkaar.

In 2020 hebben wij voor het eerst meegedaan aan Great Place to Work Nederland en zijn meteen als zesde geëindigd in de Top 10 Best Large Workplaces! Hier zijn we super trots op! We scoren vooral hoog op de onderlinge verbondenheid en plezier. In de analyse van de organisatiecultuur laten we qua werkgeversbeleid hoge scores zien op thema’s als Vieren & Bedanken, passend bij onze ambitie om het aardigste bedrijf van Nederland te worden, zijn en blijven. Volgens Great Place to Work is onze gastvrijheid terug te zien in alle facetten van de organisatie.

Menu