Hotels, Meeting & Event Centers

Verspreid over het hele land hebben wij twaalf eigen locaties. Iedere locatie heeft haar eigen unieke karakter. Wat overeenkomt is de kwaliteit van de faciliteiten. Het zijn allemaal bijzondere plekken om te werken, te ontmoeten, te vergaderen, te trainen, te congressen of te feesten. Om welke reden onze gasten ook komen, ze kunnen altijd rekenen op onze hartverwarmende Hospitality. Wij geven ze graag een thuisgevoel.

Hotels

Trots zijn wij ook op onze twee Best Western Plus hotels. Noem het gerust hartverwarmende Hotels. Het zijn plekken waar gasten zich thuis voelen en men naar lieve lust kan werken, ontmoeten, trainen, vergaderen, congressen, feesten en… slapen. Het zijn locaties waar men graag samenkomt en waar men uitgerust en vol energie vertrekt.

Eventlocaties

Als het om events gaat, kennen wij weinig grenzen. Wij geloven dat (bijna) alles moet kunnen. Alles wat een evenement later tot een waardevolle herinnering maakt. Iedere locatie kan omgetoverd worden tot een uniek decor voor grootse congressen, feesten, productpresentaties, maar ook voor besloten groepsontmoetingen. Onze gasten bepalen de kaders, samen zorgen wij voor de invulling. Tot in ieder detail.

Congres- en vergaderlocaties

Een goede training of vergadering wordt versterkt door een inspirerende omgeving. Bij Regardz is er in heel Nederland keuze in overvloed. Locaties die een sfeer uitademen en de bijeenkomst verrijken. Van bosrijk tot stads. Van heide tot kust. Geschikt voor een klas vol talenten of één-op-één coaching.

En zoals bij alles waar wij voor staan, zijn het locaties waar men zich thuis zal voelen. Mede dankzij hartverwarmende Hospitality.

Menu