MeetingInspirations LEGO headerfoto

Op zoek naar meer inspiratie tijdens uw meeting?

De Meeting Inspirations bieden u praktische én inspirerende benodigdheden voor een succesvolle bijeenkomst.

Social Media

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste Meeting Inspirations? Volg dan de Facebook en LinkedIn pagina!

Lego

Spelen met LEGO®, dat is toch voor kinderen? Niets is minder waar. Waar kinderen LEGO® stenen gebruiken om hun “dromen” te bouwen, is LEGO® voor volwassenen een speelse en laagdrempelige tool om te bouwen aan nieuwe strategieën en om bedrijfsprocessen te verbeteren.

Met behulp van de LEGO® stenen uit de LEGO® SERIOUS PLAY® kit kan elke deelnemer direct aan de slag met de oefeningen. Hierdoor wordt de betrokkenheid tijdens een meeting vergroot. Door ideeën en inzichten met behulp van de stenen visueel te maken kunnen er snel effectieve resultaten worden behaald op gebied van onder andere teambuilding, verandermanagement en innovatie.

Meeting-Inspiration-LEGO-
2-Meeting-Kit

Meeting Kit

De Meeting Kit biedt u praktische benodigdheden ter ondersteuning van uw bijeenkomst. De Meeting Kit is aanwezig in elke zaal, wel zo handig!

In de Meeting Kit vindt u de volgende items:

  • Viltstiften, whiteboardstiften en markers
  • Schilderstape en liniaal
  • Plakband en perforator
  • Paperclips en nietmachine
  • Correctieroller en post-its
  • Stressbal en paracetamol
  • Kookwekker
  • Wandelroute

Ping-Pong

Tijd voor een vergaderbreak? Speel dan eens een potje ping-pong! Ping-pong is leuk, makkelijk en daarmee een laagdrempelig spel. Door vergaderen of trainen af te wisselen met Ping-pong, leren deelnemers elkaar ook op een andere manier kennen. Daarnaast vergt het spelen van Ping-pong een groot concentratievermogen. Wist u dat het onder de categorie hersensporten valt?

ping-pong-laptop
All-Cable-Available-Service

All-Cables-Available-Service

Ook tijdens uw meeting wilt u 24/7 verbonden zijn. Onverhoopt toch een oplader of kabel vergeten? Maak dan gebruik van de gratis All-Cables-Available-Service; een ruime keuze uit de meest voorkomende kabels en adapters die u tijdens uw bijeenkomst kunt lenen.

Meeting Tea

Wist u dat thee niet alleen heel lekker is, maar ook invloed kan hebben op uw stemming? In samenwerking met Teastreet hebben we een speciaal Meeting Tea menu samengesteld. Zo vindt u altijd een theesmaak die past bij uw type bijeenkomst. Wist u dat er zelfs een eigen Regardz thee is samengesteld? Regardz Vitality tea, deze thee is heerlijk fris en uitstekend geschikt voor vergaderingen en trainingen

5-Meeting-Inspirations-Meeting-Tea
Menu