Ronald McDonald Kinderfonds

Regardz Hospitality Group is sinds 2013 trotse partner van het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit fonds zorgt er al meer dan 30 jaar voor dat ouders dichtbij hun zieke kind kunnen zijn door een accommodatie aan te bieden dichtbij het ziekenhuis. Het Kinderfonds ontvangt hiervoor geen overheidssubsidie en is dus volledig afhankelijk van donateurs, sponsorbijdragen en acties van particulieren en organisaties. Het feit dat het Kinderfonds en Regardz Hospitality Group beide als doel hebben om mensen letterlijk de ruimte te bieden en hen samen te brengen, is één van de redenen waarom juist het Kinderfonds als duurzame partner is geselecteerd.

In de afgelopen jaren heeft Regardz Hospitality Group een totaalbedrag van bijna € 245.342 opgehaald, door middel van het organiseren van acties, verkoop van onder andere de exclusieve Ronald McDonald Kinderfonds knuffel, kaarsen en bloembollen en het organiseren van uitjes voor de vrijwilligers van de Kinderfonds huizen.

Samenwerking Ronald McDonald Kinderfonds 2019

HomeRun – Regardz Runners

HomeRun is een uniek hardloopevent dat sinds 2017 jaarlijks plaatsvindt. Met ons team de Regardz Runners wordt dan in 24 uur 240 kilometer gerend voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Samen rennen we een kleine 6 marathons in 24 uur. Dag én nacht, in weer én wind. Naast de lange afstand, is het lopen in de nacht een extra uitdaging, want HomeRun is een non-stop loop. De zorg voor een ernstig ziek kind is immers ook 24 uur de klok rond.

HomeRide 2013, 2014, 2015 en 2016 – Regardz Happy Riders

Ook in 2013, 2014, 2015 en 2016 heeft Regardz Hospitality Group meegedaan aan de HomeRide, met het team de Regardz Happy Riders. De renners fietsten op op twee dagen in juni van Maastricht naar Groningen; 500 kilometer binnen 24 uur. Met iedere kilometer die de HomeRiders hebben afgelegd, is de afstand tussen ouders en hun zieke kind verkleind.

Menu