OneMeeting Privacy header

Regardz Hospitality Group B.V. start vitaliteitsprogramma en gaat samenwerking aan met Gympass

Amersfoort, 25 oktober 2018

Regardz Hospitality Group start een vitaliteitsprogramma en gaat een samenwerking aan met Gympass waardoor alle medewerkers met één abonnement toegang krijgen tot meer dan 38.000 sportlocaties wereldwijd.”Door middel van deze samenwerking geven wij een geweldige invulling aan ons vitaliteitsbeleid. Vitaliteit is een kernonderdeel van ons cultuurbeleid”, aldus Luc van Bussel, CEO & Chief Hospitality Officer van Regardz Hospitality Group.

Vitaliteitsraad Regardz Hospitality Group

Recent heeft Regardz Hospitality Group een Vitaliteitsraad opgestart die een actief vitaliteitsbeleid ontwikkeld voor alle medewerkers. Het vitaliteitsprogramma richt zich op de gezondheid en vitaliteit van de huidige en nieuwe medewerkers. De Vitaliteitsraad bestaat uit Lynn van Leersum (Voorzitter), Rogier Adelaar en Arthur Hagenbeek.

Samenwerking met Gympass
Gympass, het wereldwijde ontdekkingsplatform dat organisaties helpt bij het in beweging brengen van hun medewerkers, biedt met één enkel abonnement toegang tot meer dan 750 sport- en wellnesslocaties in Nederland om leuke, sportieve en ontspannende activiteiten te doen, waaronder: yoga, zwemmen, danslessen maar ook sportscholen en meer.
Medewerkers van Regardz Hospitality Group krijgen hiermee de mogelijkheid elke dag een andere locatie te bezoeken en op die manier meerdere activiteiten te beoefenen.

Werksfeer & werkgeluk
Werksfeer en werkgeluk: twee belangrijke factoren die continu op elkaar doorwerken. In het Regardz Medewerkersonderzoek van 2018 (mei jl.) gaf 83% van de medewerkers aan dat zij gelukkig zijn met hun werk en 86% van de medewerkers gaf aan dat zij zich veilig voelen om zichzelf te zijn op hun werk. Daarnaast werd het belang van de werksfeer in de Kindest Regardz Sfeermeter (september jl.) met een 9,0 beoordeeld.
Vitaliteit gaat hand in hand met deze factoren. Met de komst van de Vitaliteitsraad kan Regardz Hospitality Group haar medewerkers nog verder inspireren, motiveren en enthousiasmeren, zodat Regardz Hospitality Group er niet alleen naar streeft om het aardigste bedrijf –, maar ook het vitaalste bedrijf van Nederland te zijn.

Over Regardz Hospitality Group
Regardz Hospitality Group is ruim 37 jaar actief in de gastvrijheidsbranche, en beschikt over twee eigen Hotels en acht Meeting Centers in Nederland.
“Ontmoeten we vaker doen” is de visie van Regardz Hospitality Group. De missie is om mensen samen te brengen die elkaar willen ontmoeten voor een training, een opleiding, een vergadering, een feest of een inspirerende bijeenkomst. Regardz brengt mensen samen.


Noot voor de redactie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Lynn van Leersum (Medewerker Cultuur & HR van Regardz Hospitality Group)
per e-mail via lynn.vanleersum@regardz.com of telefonisch op 088 – 209 00 13.

Menu